icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Giannitessari Vineyard

Giannitessari Due Veneto Rosso

€10,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Een volle en aangename rode wijn met tonen van rijp rood fruit zoals kersen en bramen en licht kruidige aroma’s. In de smaak vol en rond met zachte tannines. De afdronk is intens en lang.

Jaargang:

2021

Serveer suggesties:

Lekker bij een stevige lasagne, Groningse droge worst, varkenshaas, kalfsrack en als avondwijn.

Serveer temperatuur:

15-17° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

4 - 5 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Merlot en Cabernet Franc

Oppervlakte wijngaard:

49,5 ha.

Bodem samenstelling:

Klei en gesteente

Opbrengst per ha.:

70 hl.

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Dit nog jonge wijnhuis is opgericht in 2013 en heeft ongeveer vijftig hectare aan wijngaarden. Giannitessari won met zijn wijnen vele prijzen en ziet het productieproces en de resulterende wijn als kunst en de wijnmaker als kunstenaar.

Streek:

Veneto

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden