icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Italiaanse wijnstokken

Giannitessari Due Veneto Bianco

€9,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Deze witte wijn is geel van kleur en heeft in de neus tonen van tropisch fruit, zoals ananas, limoen en grapefruit. In de smaak rijk, rond en fijne zuren zorgen voor een plezierige afdronk.

Jaargang:

2020

Serveer suggesties:

Lekker bij kalfsvlees, waldorf-salade, gamba’s, rivierkreeftjes, bij gegrilde griet en heerlijk als aperitief.

Serveer temperatuur:

8-10° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

2 - 3 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Garganega, Durella en Pinot grigio

Oppervlakte wijngaard:

49,5 ha.

Bodem samenstelling:

Klei en gesteente

Opbrengst per ha.:

60 hl.

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Dit nog jonge wijnhuis is opgericht in 2013 en heeft ongeveer vijftig hectare aan wijngaarden. Giannitessari won met zijn wijnen vele prijzen en ziet het productieproces en de resulterende wijn als kunst en de wijnmaker als kunstenaar.

Streek:

Veneto

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden