icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Bobal-wijngaard

Mirada Organic

€6,75

Serveren en proeven

Proefnotities:

Deze biologische Spaanse rosé is elegant en uiterst fris. Deze wijn is lichtroze met aroma's van aardbeien, tonen van citrus en van rozenblaadjes. De smaak is zacht met voldoende zuren en niet teveel zoet.

Jaargang:

2020

Serveer suggesties:

Bij salades, gegrilde visgerechten, pizza's, paella en als terraswijn.

Serveer temperatuur:

8-10° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

2 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Bobal en Tempranillo

Oppervlakte wijngaard:

500 ha.

Bodem samenstelling:

klei-mergelbodem

Opbrengst per ha.:

60 hl.

Organic met certificaat:

Biologisch

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Hammeken Cellars. Hammeken Cellars is gespecialiseerd in moderne Spaanse wijnen en heeft zich sinds 1996 gevestigd in de wereldwijde wijnindustrie. Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen.

Streek:

Castilla-La Mancha

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden