icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Over ons

Over ons

Wijnhuis Machiel is gevestigd aan de Dellen 9 in het winkelcentrum van Surhuisterveen. Sinds 22 maart 2012 hebben wij hier onze deuren geopend. Wij hebben een zeer breed assortiment met wijnen uit de hele wereld in alle prijsklassen. Een groot deel van ons assortiment importeren wij zelf. Daarnaast verzorgt Wijnhuis Machiel  originele wijncadeaus en natuurlijk veel wijnproeverijen!

In onze winkel en de webshop is een  greep uit het assortiment te vinden. Staat uw wijn er niet bij? Stuur gerust een mail  en  we  zoeken voor u verder!

 

 

 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10.00-12.00 / 13.00-17.30
Vrijdag 10.00-12.00 / 13.00-20.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden