icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Over ons

Over ons

Wijnhuis Machiel is gevestigd aan de Dellen 9 in het winkelcentrum van Surhuisterveen. Sinds 22 maart 2012 hebben wij hier onze deuren geopend. Wij hebben een zeer breed assortiment met wijnen uit de hele wereld in alle prijsklassen. Een deel van ons assortiment importeren wij zelf. Daarnaast verzorgt Wijnhuis Machiel  originele wijncadeaus en natuurlijk veel wijnproeverijen!

In onze winkel en de webshop is een  greep uit het assortiment te vinden. Staat uw wijn er niet bij? Stuur gerust een mail  en  we  zoeken voor u verder!

 

 

 

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag 10.00-12.00 / 13.00-17.30
Vrijdag 10.00-12.00 / 13.00-21.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten
Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden