icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Wijngaarden Chili

Montes Limited Selection Unoaked Chardonnay

€10.95
€9,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Bijzondere frisse en elegante Chardonnay zonder houtrijping. Aroma’s van rijpe peer, ananas en tropisch fruit kenmerken deze wijn. De wijn heeft geen malolactische fermentatie gehad, wat ervoor zorgt dat de wijn extra fris blijft. De finale is intens en verfrissend.

Jaargang:

2020

Serveer suggesties:

Lekker bij schol, tong, zeebaars, snoekbaars, zachte kazen, kalfsoesters en als avondwijn.

Serveer temperatuur:

8-10° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

3 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Chardonnay

Oppervlakte wijngaard:

25 hectare

Bodem samenstelling:

Klei

Opbrengst per ha.:

62 hl

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Viña Montes is in 25 jaar uitgegroeid tot één van de kwalitatieve wijnhuizen in Chili. Een familiebedrijf met wijngaarden in de Curicó en Colchagua Vallei. Bij alles wat Montes doet staat de kwaliteit van leven, natuur, milieu en wijn voorop. Dit maakt het wijnhuis in vele opzichten onderscheidend.

Streek:

Chili, Aconcagua Vallei

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden