icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
San Marzano wijngaard

Masseria Pietrosa Negroamaro

€7,30
€6,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Deze rode wijn heeft een intens aroma van klein rood-en zwart fruit en iets licht kruidig. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Het betreft een zeer toegankelijke wijn!

Jaargang: 2022

Serveer suggesties:

Lekker bij Hollandse kaas, droge worst, kalfszwezerik en bij pasta’s.

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

3 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Negroamaro

Oppervlakte wijngaard:

60 ha.

Bodem samenstelling:

Klei

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Masseria Pietrosa in Puglia is gelegen in San Marzano en werd in 1962 opgericht. De wijnen worden gemaakt door Filippo Baccalaro en zijn typerend voor het terroir.

Streek:

Puglia, hak van de Italiaanse laars.

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

BEN JE 18
JAAR OF OUDER?