icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Domaine La Provenquière

Domaine La Provenquière Cuvée Invincibles Le Généreux

€9,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Volle en rijke rode wijn van Domaine La Provenquière. In de neus tonen van donkerfruit, specerijen, saffraan en vanille. In de smaak rijk, krachtig met rijpe tannine.  

Jaargang:

2018

Serveer suggesties:

Lekker bij eendenborst, fazant, kwartel, rib-eye en bij oude kaas.

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

5 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Merlot en Cabernet Sauvignon

Oppervlakte wijngaard:

155 hectare

Bodem samenstelling:

Klei en stenen

Opbrengst per ha.:

51 hl.

Organic met certificaat:

nee

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Domaine La Provenquiére.

Streek:

In het uiterste zuiden van Frankrijk, dicht tegen de Middellandse Zee, ligt het oude wijngebied Oc. De naam hiervan is afgeleid van de middeleeuwse naam Occitane. Deze streek baadt in het zonlicht en wordt doordrenkt met de geuren van cipressen en amandel- en olijfbomen.

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden