icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Wijngaard Italië

Decordi Prosecco Extra-Dry Millesimato Selezione 21

€9,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Deze Millesimato Prosecco heeft een zilvergele kleur. Karakteristiek en fruitig, met tonen van appel, peer en hints van citrus. Mooie en verfrissende afdronk met een fijne mousse.

Korte omschrijving:

2020

Serveer suggesties:

Als aperitief, bij frisse salades, lichte vis- en vleesgerechten of als toostwijn.

Serveer temperatuur:

6-8° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

3 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

glera

Oppervlakte wijngaard:

68 hectare

Bodem samenstelling:

Klei en kiezel

Opbrengst per ha.:

89hl

 

Achtergrond

Wijnhuis:

De Decordi familie hecht veel belang aan het milieu en het beheer ervan. De Supèrbio wijnen zijn een antwoord op de groeiende behoefte aan bio-wijnen. De CorteSole wijnen zijn de traditionele hoge kwaliteitswijnen van Vinicola Decordi, gemaakt voor de betere restaurants en wijnwinkels.

Streek:

De provincie Treviso ligt in de regio Veneto. Dit ligt in het uiterste Noordoosten van Italië en Venetië ligt op slechts een steenworp afstand. Dit is het hart waar de mousserende wijn prosecco wordt gemaakt. Daarnaast worden hier ook fraaie stille wijnen gemaakt van bekende en onbekende druiven.

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden