icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Cantina di Negrar

Cantina di Negrar 'Le Preare' DOC. Ripasso

€11.95
€10,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Krachtige en volle wijn met gerijpt rood fruit, rond en rijk karakter met tonen van kruiden, chocolade en pruimenjam. In de smaak weelderig en uiterst smaakvol.

Jaargang:

2019

Serveer suggesties:

Lekker bij Boeuf Stroganoff, gebakken biefstuk, entrecote en belegen kazen

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

4-5 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

corvina veronese, corvinone, rondinella

Oppervlakte wijngaard:

14 ha.

Bodem samenstelling:

zanderig, rijk aan kalksteen

Opbrengst per ha.:

70 hl.

 

Achtergrond

Wijnhuis:

In het hart van het Valpolicella Classico gebied liggen de kelders van Cantina di Negrar. Sinds de oprichting in 1933 is het uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met moderne faciliteiten. Het vertegenwoordigt 200 leden met een totaal van 500 ha. wijngaarden. De wijngaarden liggen verspreid over diverse subregio's en de leden worden juist aangemoedigd het individuele karakter van de eigen wijngaard tot uitdrukking te laten komen.

Streek:

Valpolicella is een heuvelachtig gebied ten noordwesten van Verona. De bodem heeft een vulkanische oorsprong met o.a. klei en leisteen. Het klimaat is mild en rond.

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden