icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Alto Vuelo wijngaard

Alto Vuelo Carmènere Estate Series

€7,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Aangename rode wijn met veel kleur. In de geur tonen van kersen, rood fruit en iets van kruiden. Deze wijn heeft een stevige en fruitvolle afdronk.

Jaargang:

2018/2019

Serveersuggesties:

Lekker bij vlees van de barbecue, charcuterie, varkensrollade, belegen kaas en als avondwijn.

Serveertemperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

4-5 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Carmenère

Oppervlakte wijngaard:

330 hectare

Bodemsamenstelling:

Vulkanische slibbodem

Opbrengst per ha.:

69 hl

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Tapihue Wines is gevestigd in Casablanca en heeft ongeveer 330 hectare wijnraken in Casablanc Valley, Maipo, Leyda en Colchaque. Onder het fraaie label Alto Vuelo, wat letterlijk ‘hoge vlucht’ betekent’ hebben wij een prachtige serie wijnen van hoge kwaliteit in ons assortiment.

Streek:

Colchaque Valley

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

BEN JE 18
JAAR OF OUDER?