icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Villadoria 'Senatore Prima'

Villadoria 'Senatore Prima'

€10,50

Serveren en proeven

Proefnotities:

In de geur donker fruit, pruimen en confiture. In de smaak ondersteund met gerijpt fruit, iets kruiden en een klein randje zoet.

Jaargang:

2015

Serveer suggesties:

Combineert goed met mild gekruide gerechten en pasta.  

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

5 JAAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achtergrond

Wijnhuis:

‘Senatore Primo’ is een ode aan Daniele Lanzavecchia, de voorwader van de huidige eigenaren en wijnmakers en hij is de stichter van Villadoria. Aan elke fles hangt een getekend verhaal over hem in 12 plaatjes. Het verhaal vertelt over een man, een echtgenoot, een avonturier, een soldaat, een boer, een druiventeler en een vader die de moed had om naar nieuwe mogelijkheden te blijven zoeken en bleef dromen, ondanks de moeilijke periode tussen de beide wereldoorlogen in. Maar bovenal was hij een gepassioneerd wijnmaker.

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden