icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp

Wines & Winemakers by Saven Alvarinho Maria Bonita

€11,45

Serveren en proeven

Proefnotities:

Uitgesproken aroma's van limoenboter, walnoten en minerale tonen. In de mond complex en mond vullend en een duidelijke aanwezigheid van dezelfde aroma's als in de neus. Een volle, gestructureerde wijn, die verfijnd en elegant is, met een intense, verfrissende afdronk.

Jaargang:

2018

Serveer suggesties:

Deze wijn past uitstekend bij zeevruchten, gerechten met gegrilde vissoorten en wit vlees.

Serveer temperatuur:

10-12° C.

Houdbaarheid

 3 tot 4 jaar

 

Wijngaard

Druif:

100% Alvarinho

 

 

Bodem samenstelling:

Graniet

 

 

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Wines & Winemakers by Saven bestaat uit een groep zeer innovatieve producenten en wijnmakers, die zonder afbreuk te doen aan de unieke smaken en karakteristieken van de regio, werken met de meest geavanceerde technologieën. Ze zijn actief in de regio’s Vinho Verde, Alvarinho, Douro, Port, Dao, Bairrada, Ribatejo, Palmela en Alentejo. Ze streven naar het beste eindresultaat en trachten zoveel mogelijk bijzondere karakteristieken van de terroir in de wijn te laten spreken. Alle betrokken producenten hebben een zeer ruime ervaring in hun vak en hebben een ongelooflijke passie voor het wijn maken, de techniekenen de processen. De meeste zorg wordt op de eerste plaats besteed in de wijngaarden. Dit is uiteraard de plek waar alles begint!

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden