icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Hop

Naparbier Double Talking Jive DIPA

€6,45

Serveren en proeven

Proefnotities:

In dit bier zijn de diverse hopsoorten te herkennen. De Incognito Mosaic geeft een complexe blend van bloemige, tropische, fruitige en aardse kenmerken die de Nelson Sauvin hop uitzonderlijk goed ondersteunen. Mosaic brengt aroma’s van citrus, mango en kruisbes. De hints van peper kunnen toegeschreven worden aan de Rakau & El Dorado hop. Het totaalresultaat is een bijzondere bier ervaring. 

   

Serveersuggesties:

Bij stoofpotjes, charcuterie, oude kazen en als aperitief.

Serveer temperatuur:

7-8° C.

 

Proces

Soort bier:

DIPA (0,44 CL)

Alcoholgehalte:

8,3%

 

Achtergrond

Brouwerij:

Naparbier werd in 2009 opgericht door 3 liefhebbers van ambachtelijk bier, Juan, Javi en Sven. De brouwerij is gelegen aan de rand van Pamplona in Noain, Navarra en omgeven door bergen en wijngaarden

Land:

Spanje, Pamplona

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden