icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Hop

Naparbier Double Talking Jive DIPA

€6,45

Serveren en proeven

Proefnotities:

In dit bier zijn de diverse hopsoorten te herkennen. De Incognito Mosaic geeft een complexe blend van bloemige, tropische, fruitige en aardse kenmerken die de Nelson Sauvin hop uitzonderlijk goed ondersteunen. Mosaic brengt aroma’s van citrus, mango en kruisbes. De hints van peper kunnen toegeschreven worden aan de Rakau & El Dorado hop. Het totaalresultaat is een bijzondere bier ervaring. 

   

Serveersuggesties:

Bij stoofpotjes, charcuterie, oude kazen en als aperitief.

Serveer temperatuur:

7-8° C.

 

Proces

Soort bier:

DIPA (0,44 CL)

Alcoholgehalte:

8,3%

 

Achtergrond

Brouwerij:

Naparbier werd in 2009 opgericht door 3 liefhebbers van ambachtelijk bier, Juan, Javi en Sven. De brouwerij is gelegen aan de rand van Pamplona in Noain, Navarra en omgeven door bergen en wijngaarden

Land:

Spanje, Pamplona

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden