icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Chili

Montes Limited Selection Cabernet Sauvignon/Carmenère

€10,95
€9,95

Serveren en proeven

Proefnotities:

Een volle en aangename wijn van het Chileense wijnhuis Montes. Met een dieprode kleur en allereerst allerlei rood fruit in de geur (aardbei, pruim, kers). Een volle en krachtige wijn waar jam en tonen van vanille en mokka in te ontdekken is. Dit alles ondersteund door een prettig toast-effect van het eikenhout. 

Jaargang:

2019

Serveer suggesties:

Lekker bij haasbiefstuk, dikke lende, hamburgers van de grill, gegrilde groentes en bij belegen kazen.

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

4-5 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Cabernet Sauvignon en Carménère

Oppervlakte wijngaard:

16 ha.

Bodem samenstelling:

Vulkanische slibbodem, zand en leem

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Viña Montes is in 25 jaar uitgegroeid tot één van de kwalitatieve wijnhuizen in Chili. Een familiebedrijf met wijngaarden in de Curicó en Colchagua Vallei. Bij alles wat Montes doet staat de kwaliteit van leven, natuur, milieu en wijn voorop. Dit maakt het wijnhuis in vele opzichten onderscheidend.

Streek:

Colchagua vallei

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden