icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Hop

Devil's Peak Kings Blockhouse IPA

€2,45

Serveren en proeven

Proefnotities:

Bij het inschenken word je overvallen door de  overweldigende aroma’s van fruit en ‘double dry hopped’ perfectie. Drink ‘m goed koud zoals de brouwer in het warme Zuid-Afrika dit adviseert.

   

Serveersuggesties:

Bij mild gekruide gerechten, lichte vlees- en gevogeltegerechten en bij belegen kazen.

Serveer temperatuur:

4-6° C.

 

Proces

Soort bier:

IPA, dry hopped

Organic met certificaat:

nee

 

Achtergrond

Brouwerij:

In 2012 zag Devil's Peak dat het tijd was voor een echt Zuid-Afrikaanse brouwerij die iets anders te bieden heeft. Iets bijzonders, dat respect heeft voor de veranderingen in de evoluerende bier cultuur. Bij Devil's Peak zijn ze er trots op dat ze de afgelopen jaren een sleutelrol hebben gespeeld bij het veranderen van het Zuid-Afrikaanse bier landschap. De lat hoger leggen, verwachtingen wekken en hierin origineel zijn.

Land:

Zuid-Afrika

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden