icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Boschheuvel WO. Western Cape Shiraz Merlot

Boschheuvel Shiraz Merlot

€5,50

Serveren en proeven

Proefnotities:

De samenstelling van merlot en shiraz blijkt een aantrekkelijke combinatie te zijn. De wijn heeft een diepe kleur, aroma's van pruimen en kersen en een volle, soepele smaak.

Jaargang:

2016

Serveer suggesties:

Lekker bij belegen kazen, bij vlees van de barbecue en als avondwijn.

Serveer temperatuur:

16-18° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

3 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

shiraz, merlot

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Zidela Wijnmakerij. Suikerbosch is de wijn voor alle dag. Het karakter is als het land van herkomst: geurig, warm en kleurrijk.

Streek:

Western Cape is het gebied ten oosten van Kaapstad. Vanuit de wijngaarden is bij helder weer de Tafelberg te zien. Het klimaat is warm en mediterraan met een voedingrijke bodem. Hier komen de typische Zuid-Afrikaanse wijnen vandaan met de eigen kenmerkende geur en smaak.

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons