icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp

Boschheuvel WO. Western Cape Chenin Blanc

€5,50

Serveren en proeven

Proefnotities:

Bleekgeel met een mooie ingetogen geur van geel fruit, rijp en zwoel. In de smaak sappig en rond van stijl, licht exotisch en met voldoende frisheid. Mondvullend en fluwelig.

Jaargang:

2019

Serveer suggesties:

Combineer met asperges, lichte salades en als terraswijn.

Serveer temperatuur:

8-10° C.

Houdbaarheid na oogstjaar:

2 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

chenin blanc

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Wijnmakerij Zidela. Boschheuvel is dé wijn voor alle dag. Het karakter is als het land van herkomst: geurig, warm en kleurrijk.

Streek:

Western Cape is het gebied ten oosten van Kaapstad. Vanuit de wijngaarden is bij helder weer de Tafelberg te zien. Het klimaat is warm en mediterraan met een voedingrijke bodem. Hier komen de typische Zuid-Afrikaanse wijnen vandaan met de eigen kenmerkende geur en smaak.

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden