icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp
Antiche Terre winery

Antiche Terre Rosato Veneto DOC

€5,75

Serveren en proeven

Proefnotities:

Een bleekroze kleur met een vriendelijk en zacht karakter kenmerken deze rosé van Antiche Terre. De rosé heeft tonen van zomerfruit en bloesem. De afdronk is zacht en uiterst fris.

Jaargang:

2020

Serveer suggesties:

Ideaal als terraswijn, bij gegrilde zeebaars en bij salade met kip.

Serveer temperatuur:

6-8 ° C

Houdbaarheid na oogstjaar:

2 JAAR

 

Wijngaard

Druif:

Corvina en Rondinella

Oppervlakte wijngaard:

36 hectare

 

Achtergrond

Wijnhuis:

Het wijnbedrijf Antiche Terre Venete is gelegen in het plaatsje Sezano in de prachtige vallei Valpantena. Deze vallei ten noordoosten van Verona, ook wel ‘De vallei der Goden’ genoemd, heeft een rijke geschiedenis van wijnbouw die terug gaat tot het Romeinse Rijk.

Streek:

Veneto

"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden