icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp

Foodfestival Surhuisterveen

FEANSTER FOODFESTIVAL

SURHUISTERVEEN – Op zondag 28 juli staat Surhuisterveen wederom in het teken van lekker eten en gezelligheid. Voor het derde jaar op rij wordt er een bruisend foodfestival gehouden. De eerste twee edities van het foodfestival in Surhuisterveen was een daverend succes. “Ook dit jaar hebben we weer veel keus aan heerlijke gerechten en lekkere dranken. We hebben er ontzettend veel zin”, aldus Jouke Oostenbrug van de organisatie. Ruim negenhonderd liefhebbers genoten vorig jaar van lekker eten en drinken.

Het Torenplein wordt zondag 28 juli wederom omgedoopt tot een culinair plein. Deze dag is er voor een ieder wat wils. Leuke stands, aangename zithoekjes en tafels waarbij de lekkerste lokale producten geproefd kunnen worden. De bekende Feanster zanger Johan Tiemersma zal zorgen voor sfeervolle muzikale omlijsting. De deelnemers serveren kleine gerechtjes zoals huis-gerookte zalm, Pulled Pork, verse friet, pannenkoeken, pizza’s en heerlijk ijs. Naast allerlei gerechten is er tevens een groot aanbod van koffie, speciaal bieren en mooie wijnen.

 Het evenement begint zondagmiddag om 15.30 uur en is gratis toegankelijk.

 

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen
Bienze IJlstra
"Bij Wijnhuis Machiel koop je eerste klas topwijnen. Een vertrouwd adres met een zeer uitgebreid assortiment en uitstekende klantgerichte service! Ook aan te bevelen zijn de wijnproeverijen van Machiel met fantastische wijnen en culinaire hoogstandjes."
Bienze IJlstra - Augustinusga
André de Jong
"Ik hou van koken en van lekker eten, met een voorkeur voor de Italiaanse keuken. Machiel Helmus weet altijd mooie, verrassende bijpassende (Italiaanse) wijnen te vinden. Nog nooit ben ik teleurgesteld! Een mooi assortiment, een goed advies en een praatje aan het eind van de werkweek bij Machiel is een mooi begin van mijn weekend!"
André de Jong - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

BEN JE 18
JAAR OF OUDER?