icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-whatsapp

14 en 15 december wijnproefweekend

 

Dit jaar een primeur bij Wijnhuis Machiel. We organiseren komende vrijdag en zaterdag (14 en 15 december) een heus wijnproefweekend. Liefst twintig soorten wijn staan in onze winkel open om geproefd te worden. Zo kan je je wijn voor kerst uitzoeken. 

De afgelopen jaren organiseerden we altijd een kerst-wijnproefavond, maar sommige mensen moesten dan verstek laten gaan. Het is immers een drukke tijd. Komend weekend zijn we vrijdag open van 9 tot 21 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur.

 

 

 

 

 

Henk Vlot - Buitenpost
"Wijnhuis Machiel heeft niet alleen een mooie collectie wijnen, maar Machiel Helmus kan met zijn kennis van smaken uitstekend een passende wijn bij elke gerecht adviseren. Goede wijn behoeft geen krans en Machiel heeft goede wijn genoeg."
Henk Vlot - Buitenpost
Dorenda Borger - Opende
"Voor elk moment heerlijke wijn. Ik ben erg tevreden met de suggesties en de kwaliteit van Wijnhuis Machiel. "
Dorenda Borger - Opende
"Hoe heerlijk is het om een vertrouwd adres voor je favorieten wijnen in de buurt te hebben. Geen miskopen meer, want Machiel weet wat je lekker vindt en heeft een kwaliteit wijnen die passen bij je gerechten en bij je smaak. Een vertrouwd adres en een aanwinst voor ons dorp. "
Saskia de Valois - Surhuisterveen
Annamarije Zondervan
"Een uitstekende en klantgerichte service. Voor iedere gelegenheid weet Machiel een passende wijn te vinden. Ook voor leuke geschenken of een wijnproeverij ben je hier aan het juiste adres."
Annamarije Zondervan - Surhuisterveen

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden